Bokning, förfrågningar och prisförslag sker vanligtvis via e-post, men givetvis kan du ringa också. Oavsett, så har vi alltid en personlig kontakt för detaljer, upplägg, låtlista etc. - allting som kan tänkas vara av betydelse inför uppträdandet.
Titta på kontaktsidan för all info om e-postadress och telefonnummer.

Jag är alltid öppen för förfrågningar om fritt uppträdande när det gäller seriös välgörenhet.
Jag stödjer diverse olika välgörenhetsorganisationer i Michaels namn och/eller som han varit inblandad i på något sätt och ger - när jag kan - en del av ett gage till välgörenhet!

Olika typer av uppträdanden.
En "standardshow" ligger på ca 20 minuter och inkluderar ca 15 stycken låtar i en musikmix. Klädbyte sker under showens gång.
Givetvis så går det alldeles utmärkt att "dela" på en show, ändra längden, antal låtar etc. Allt beror på vad för typ av show du vill ha, vilka förutsättningar som finns samt vad för typ av event du skall ha.
Jag vill inte ge några priser här, då det kan misstolkas, utan vill gärna att du kontaktar mig för mer information.

Allmänt kring bokning:
Du bokar inte via någon agent eller mellanhänder här på webbsidan, utan direkt av mig personligen (om inte annat överenskommits med t.ex. en artistförmedling jag är medlem på och deras gällande regler).
Betalning kan ske via faktura, kontant mot kvitto, till svenskt bankkonto, Paypal eller Swish. Bokningsbekräftelse kan skickas till den e-postadress du uppger!
Större arrangemang: För garanterad bokning vid större arrangemang (över 5000:-) krävs hälften av överenskommen summa inbetalt i förskott. Resterande belopp skall betalas vid showtillfället för privatpersoner och senast 10 dagar efter uppträdandet om det gäller företag. 
Avbokning måste ske minst 1 (en) vecka i förväg, annars debiteras hela det överenskomna beloppet. 
Jag kan skicka faktura via faktureringsbolag och då tillkommer en faktureringsavgift på 6 % av överenskommet pris samt moms på 25%.  Jag använder mig av faktureringsbolag när det gäller fakturering till företag.
Eventuella resor t/r och ev. logikostnader kan tillkomma om inget annat överenskommits.
Priserna som anges är exklusive moms om du bokar som företag och moms tillkommer på fakturan. Jag lämnar alltid offert inklusive moms till privatpersoner!